EL CAMINO INTERIOR – Sèrie Documental a RTVE i Movistar Plus+

  • Els grans canvis venen de transformacions petites.
  • La pandèmia ha transformat sobretot la nostra manera de valorar la vida. I aquest procés cal saber liderar-lo.
  • El fracàs més gran: no intentar viure la vida que vols.

Estic feliç d’anunciar-vos l’emissió a TVE de la sèrie documental EL CAMINO INTERIOR, en la que protagonitzo un dels seus capítols.

Es tracta d’una sèrie que recull vivències de 16 caminants referents en motivació, desenvolupament personal i superació, que fent el popular Camino de Santiago conviden a reflexionar i experimentar sensacions i emocions en relació amb el propi camí vital.

Un ‘Camino Interior’ convertit en aprenentatges que cobra encara més força després de l’impacte de la pandèmia que, en major o menor mesura, a tots ens ha acabat transformant… i no només a nivell de salut, sinó també en el desenvolupament de les nostres conductes, la nostra manera gestionar la incertesa, la por… a la manera de viure la vida, però sobretot a la manera de valorar-la.

Des de Rabanal del Camino fins a Molinaseca, comparteixo les reflexions i experiències que m’han portat a descobrir que els grans canvis venen de transformacions petites. No cal esperar a patir un episodi traumàtic per canviar, però és cert que som més valents i resolutius quan estem en una situació límit.

Si decidim fer aquests canvis i apostem per intentar complir, almenys, alguns dels nostres somnis prioritaris mentre aparquem altres, si al final no ho aconseguim, no necessàriament serà un fracàs, sinó simplement un intent fallit, necessari pel camí cap al propi èxit personal. Al final l’únic veritable fracàs, el pitjor de tots és No tenir el coratge per intentar lluitar per allò que desitges.

“No podem renunciar mai a fer-nos responsables del nostre recorregut perquè som éssers en construcció. No vull delegar en ningú el que em fa digne i feliç, aquest és el meu camí constant, el meu ‘Camino Interior”.

El DOCUMENTAL COMPLET, disponible a la plataforma Movistar Plus+ i RTVE Play, el podeu VISIONAR AQUÍ.

Per |2023-02-23T17:37:12+01:006 d'octubre de 2022|Lideratge|1 Comentari

Un comentari

  1. alanatalkwyt 19 setembre, 2023 en 14:18- Respondre

    Your post is exceptional. It has opened my eyes to a new way of thinking.
    تنظيف مكيفات

Deixeu un comentari


INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Publicar el seu comentari al blog de la plana web. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada a la plana web. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected]Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d'Avisos Legals.


Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT