SIGUES EL TEU PROPI IMPACTE

  • Moltes persones aprofiten un gran trauma per revisar el seu camí i la seva connexió sincera amb el sentit vital. 
  • El veritable súper poder que tenim és el de poder canviar-nos a nosaltres mateixos. 
  • No esperem un impacte que vingui de fora, i provoquem el nostre propi impacte per activar el nostre camí cap a una vida plena.
Cresta Lofoten

Quant fa que estàs a on no vols estar?

Massa sovint passem per la vida seguint un guió predeterminat que gairebé mai hem escrit nosaltres, i que el donem per bo sense plantejar-nos de veritat si allò és el que té sentit pel nostre propòsit vital.

De les persones amb qui he compartit aventures i projectes, potser les que més m’han marcat en relació a aquesta reflexió, son el Pep, el Nelson i la Camila.

Amb el Pep Busquets, vàrem córrer tres Dakars junts. Ell va tenir una greu lesió medul·lar per un accident de cotxe als 18 anys, però es va re-connectar a tope amb la vida i fou el primer pilot espanyol amb cadira de rodes que hi participava, i junts al mateix cotxe (jo com a copilot seu aquell any) vàrem ser el primer equip en la història que acabava la prova de motor més dura del món conduint només amb les mans.

Amb el Nelson Cardona vàrem escalar l’Everest junts. Ell va perdre una cama per una greu caiguda mentre escalava, però es va re-connectar a tope amb la vida i fou el primer llatinoamericà amputat en assolir el sostre del món.

Amb la Camila Vargas vàrem produir junts un disc i un videoclip. Ella va ser doble trasplantada de pulmó per una fibrosi quística aguda des de la infància, però es va re-connectar a tope amb la vida i va voler fer realitat el seu somni de ser cantant malgrat tenir només un 15% de capacitat pulmonar.

Els tres tenen una cosa en comú: son persones d’èxit personal a qui un gran impacte el va fer repensar molt el seu camí per connectar a fons amb la seva essència, i comprometre’s al màxim en viure la vida que de veritat volien.

Segur que coneixeu força casos de persones que, després d’haver patit un gran trauma a la vida, com pot ser la pèrdua d’un ésser estimat, patir una malaltia greu, un accident, arruïnar-se, etc… en comptes de caure en el victimisme i la depressió, treuen la millor versió de si mateixes, replantejant-se l’essència de la seva vida, creixent molt personalment i connectant amb el seu propòsit vital per arribar a ser molt feliços.

El seu impacte els hi han donat la oportunitat de ser valents, de no deixar-se contaminar per les coses innecessàries i per anar directe a les prioritats que realment els importen.

El repte de veritat el tenen totes les persones que no han patit cap trauma a la vida, i per això no es donen l’oportunitat de fer un procés intens de reflexió i evolució personal cap al seu veritable propòsit.

Té molt mèrit que un greu impacte a la teva vida et serveixi de plataforma per a una gran millora personal. Però penso que encara hauria de tenir més mèrit que tots nosaltres sabéssim fer aquesta revisió i aquest canvi o aquesta evolució cap a la felicitat plena sense tenir necessitat d’un cop de garrot.

Però malauradament, tot i que hi ha persones que ho saben resoldre, la gran majoria de gent ni es planteja que ell és el líder de la seva vida i que és el seu propi propòsit, els seus propis objectius i el seu propi camí els que determinaran el seu sentit vital i el seu grau de felicitat.

La felicitat en general no és un concepte vàlid. Però la Felicitat de cadascú sí.  I hauríem d’ambicionar que la nostra vida, que depèn en gran mesura de la nostra pròpia actitud, no hagués de requerir un gran TRAUMA per poder ser revisada, millorada, enriquida i expandida.

Hauríem de ser valents, i aplicar la intel·ligència a cercar aquesta revisió i/o revolució a dins de nosaltres mateixos si ens grinyola la nostra posició vital.

El veritable súper poder que tenim és el de poder canviar-nos a nosaltres mateixos.

No esperem un impacte que vingui de fora, i provoquem el nostre propi impacte per activar el nostre camí cap a una vida plena.

Per |2024-02-26T12:15:22+01:0026 de febrer de 2024|Generals, Lideratge|1 Comentari

Un comentari

  1. touristlogic 15 abril, 2024 en 07:28- Respondre

    Tourists, with their cameras in hand and curiosity in their hearts, embark on journeys that promise adventure, cultural immersion, and unforgettable experiences. They are the modern-day explorers, venturing into unknown territories to discover the beauty and diversity our planet has to offer.

Deixeu un comentari


INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Publicar el seu comentari al blog de la plana web. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada a la plana web. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected]Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d'Avisos Legals.


Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT