Bye, bye ‘7 Summits’

Today I write the last post on the website of the 7Summits.

After three years of operation of the website 7cims.com, I have made a total of 360 posts, and having completed the project, I hereby closed a road full of emotions, suffering, memories, incredible images, moments and comments shared with many people, hours and hours of searching the right words, and great enthusiasm invested in these texts.

So much time communicating facts and reflections on the evolution of this adventure and other things,  have made me feel very identified and linked to this WEBSITE (7cims.com). But to break new ground, we have to close some doors as we go forward. And today plays terminate this chapter.

Finishing this 7Summits website, just the day after celebrating the closing of the project with a super party shared with many friends and acquaintances. A party that started from the 7Summits, but that connected the power of many people who accompanied me at this stage, and it is linked to the realization of another dream: Camila Vargas for being a singer, despite their complicated health conditions .

I feel sorry because all the experiences during this journey through the highest mountains on each continent, jumps to be part of the memory file.  Sometimes I think I would have had to invent a 50 Summits Project, in order not to stop travelling with this intensity. But I’m very happy because learning and discovery so much from the same project, have strengthened me a lot so I can raise other equally or more attractive targets.

Farewells the ‘7 Summits’, next Monday (day 20 / 9) will welcome the new web www.albertbosch.info. I invite you to follow me along this new space, where I will communicate a lot of adventures and projects that I have in my head or in progress, and will focus also a relationship in the world of adventure and entrepreneurship of life and/or professional.

Hoping it was not too boring for you reading my texts, and being able to bring something positive to you along this time from the website of the ‘7 Summits ‘, I say goodbye giving you many thanks for having gone along, while I will give you a huge ‘HELLO’ in capital letters next Monday in my personal website, and also giving you thanks for joining me to share there an intense “Spirit of Adventure”

By |2010-09-17T00:00:00+02:0017 de September de 2010|Global|0 Comments

No Comments

 1. Maria Mónica Vargas 20 September, 2010 at 12:34 - Reply

  Felicitaciones Albert.
  Culminar esta gran aventura con èxito ha sido un gan logro. Me he enterado de tu existencia por la mamà y papà de Camiliata, pues yo soy una de sus tìas- soy Colombiana. Y no solo te admiro , asì como admiro el valor de Camilita, sino que te agradezco por todo lo que has hecho por ella y el ànimo que le has transmitido. Ya vi el video de la presentaciòn de su canciòn. Me gustaría que publicaras la letra.
  Tamben te cuento que soy administradora de empresas y el tema del emprendimiento me gusta, y me atrae mucho la forma como tù lo planteas como una aventura, que requiere etapas, esfuerzo y pasiòn. Espero pronto leer tu proyecto y poderlo transmitir a mis alumnos en la universidad donde trabajo.
  Abrazo, felicitaciones y gracias.
  María Mónica

 2. Toni Sanglas 20 September, 2010 at 12:26 - Reply

  Enhorabona Albert.
  L’enhorabona no tan sols per tancar aquesta etapa-projecte d?aquesta manera tan exitosa en resultats esportius, si no també per l’aprenentatge i les vivències que has viscut. Com tú molt bé dius totes aquestes experiències et quedaran en el record i també et feran més fort i ferm a l?hora de continuar la llarga ruta que encara et queda per viure i que de ben segur et guarda un munt d?emocions i coneixements nous.
  Que siguis molt feliç i fins dilluns a la nova web!!!

 3. Alex 20 September, 2010 at 12:25 - Reply

  Ho hem passat molt bé Albert! i el que queda!!!

  Dilluns més i millor!

 4. JOSE CONESA B. 20 September, 2010 at 12:25 - Reply

  Albert: Ha sigut un plaer acompanyar-te encara que no mes sigui virtualment en la teva, jo no diría aventura, si no espai de la teva vida per omplir-la de quelcom important i trascendent. Et seguriem en la teva nova web.

 5. Fernando 20 September, 2010 at 12:24 - Reply

  Hola Albert, moltes felicitats per tot el projecte. Em va ser impossible assitir al projecte per raons professionals, però t?asseguro que m?hauria encantat veure?t i viure la cloenda del projecte.

  Una forta abraçada,

  Fernando

  P.D.: a la gal·leria de fotos falten les imatges del 8è CIM, el somni al LUZ DE GAS!!!

 6. xavi 20 September, 2010 at 12:24 - Reply

  tu no paris!!!
  ens veiem a albertbosch.info!!

  Xavi

 7. Oriol Altisench 20 September, 2010 at 12:23 - Reply

  Albert, moltes gràcies pel fiestorro de l’altre dia. Va estar molt i molt bé. Endavant amb els nous projectes. Una abraçada, amic. Pit i collons!

  Ah!.. totalment d’acord amb un post que vares penjar sobre el fet d’escriure el llibre. No es pot expressar millor. Comparteixo al 100% el que expliques. Jo també he agafat una mica d’oxigen després d’acabar aquest estiu la meva aportació literària en el meu humil capitulillo d’un llibre sobre enginyeria i bicicleta. Després agradarà, o no, però ara ja no fa tanta por escriure el segon.. Gràcies de nou.

  Oriol

 8. Francesc Comellas 20 September, 2010 at 12:22 - Reply

  Per cert, l’altre dia vaig contactar amb els de “Temps d’aventura” i els vaig dir que ja estaven tardant en fer-te un reportatge, em van dir que ho tindrien en compte.

  Salutacions.

 9. Marta 20 September, 2010 at 12:22 - Reply

  Querido Albert: he disfrutado mucho de la tus cartas (‘posts’) en los 7 cims. Para mí ha sido una manera que me/nos acercaras a unos paisajes maravillosos, vivencias, comentarios y emociones que de no ser por tí nunca habría experimentado de una forma que he sentido muy cercana. Así que yo te agradezco como lectora el tiempo que te tomas para escribir y compartir tus aventuras.
  Ahora cual será el nuevo proyecto, navegar los 7 mares?
  M.

 10. Carles Bassaganya 20 September, 2010 at 12:21 - Reply

  Albert, segurament tens raó que per poder obrir una porta se n’han d’anar tancant. ‘morrinya’ per tancar el web 7 cims, però et continuaré llegint al teu bloc. Sempre és molt interessant fer-ho. Felicitats!!!!

 11. Sergio 20 September, 2010 at 12:21 - Reply

  ha estat un plaer seguir-te a 7cims Albert (encara que sigui cap al final), i segur que ho serà també a la nova web! alguns posts del 7cims jo crec que se’ns han quedat a tots gravats en la memòria (jo tinc penjat a la nevera de casa el del dibuix del Martí de l’Everest i la teva posterior explicació de pq el pare fot el camp;), com se?ns va quedar gravat al cor la canço de la Camila al Luz de gas dimecres passat, emocionant! Molts ànims en els teus nous reptes que de ben segur seguirem molts! i jo espero també tenir els meus i lluitar per ells, abraçada!

 12. Xavi S. 20 September, 2010 at 12:20 - Reply

  En hora bona per la nova web, ja tenim ganes de veure-la.

 13. Francesc Comellas 20 September, 2010 at 12:20 - Reply

  Trobarem a faltar la web dels 7 cims, però donem la benvinguda a la nova web, els que la seguim hem viscut amb il·lusió esperant noves cròniques, ens has fet viure l’aventura des de el sofà de casa i somiar en poder fer, algun dia, quelcom igual.
  Molta sort en les properes fites que et marquis, tens una bona colla d’incondicionals que de ben segur et continuarem seguint.

  Salut

 14. Jaume Tolosa 20 September, 2010 at 12:20 - Reply

  Enhorabona per tot el que ha suposat tot el camí dels 7cims i ànims per continuar endevant (que se que no te’n falten).

 15. Montse 20 September, 2010 at 12:19 - Reply

  Moltes gràcies per haver compartit aquesta aventura i deixar-nos gaudir-ne a distància !

 16. Carolina Ahumada Cala 20 September, 2010 at 12:19 - Reply

  Albert, Felicitaciones por tu gran proyecto!! Adelante que después de todo lo que has emprendido, no hay duda que seguirás teniendo grandes logros. Te acompaño desde la distancia en tu celebración y estaré pendiente de tus próximas aventuras!! PD: Me encanta la foto de este post =) Saludos! Caro A.

Leave A Comment


BASIC INFORMATION ON DATA PROTECTION

Purposes: Post your comment on the blog of the web page. Legitimation: Consent of the interested party. Recipients: Your data will not be transferred. Conservation: While the publication on the blog is published on the web page. Rights: You can withdraw your consent at any time, as well as access, rectify, delete your data and other rights in [email protected] Additional Information: You can expand the information in the Legal Notices link.


Intense experiences to learn a little bit every day

NEWS