COSTA BRAVA XTREM RUNNING PRESENTATION

Costa Brava Xtrem Running

We invite you to the former presentation of the ultra race COSTA BRAVA XTREM RUNNING, next Thursday march 15th. at 12h30 at Museum Colet (c/Buenos Aires 56-58) in Barcelona.

By |2012-03-15T00:00:00+00:0015 de March de 2012|General|Comments Off on COSTA BRAVA XTREM RUNNING PRESENTATION

No Comments

 1. ALBERT BOSCH 15 March, 2012 at 19:38

  Hola Mariona… No he fet mai l’Emmona, i volia fer-la aquest any, tot i que per motius d’agenda igual no m’és possible. Però estic d’acord en que és una cursa magnífica (a part de duríssima), doncs conec bé l’indret, ja que surt i arriba al meu poble (Sant Joan de les Abadesses), i la organitza la meva Unió Excursionista (la de St.Joan). Celebro que la valoris tant i que ho divulguis així. Una abraçada
  ALBERT

 2. mariona masanas 15 March, 2012 at 11:23

  hola Albert far temps que segueixo el teu bloc,… intento .
  llegia la presentació de la extrem i volia dir-te si que estar molt be i conec gent que l’ha fet ,però..has fet mai l’emmona?? crec que no ter res a comparar-s?hi, el que no ter la propaganda d’aquesta però jo la recomano per mil,per bellesa de paisatge i duresa de la prova i també la tenim a tocar de casa.
  es un comentari.
  salut
  mariona

Intense experiences to learn a little bit every day

NEWS