THE BEST ROAD DUATHLON

CTSJA: Winner Team

Aleix Fàbregues: Overall winner

Alba Xandri: Overall female winner

Race start

Today, sunday 18/3, we have disputed the Road Duathlon of St.Joan Abadesses (Girona-Catalonia-Spain), my village. Although I’m still not too well on the muscle after the South Pole crushed, I did’nt want to miss it.

It was great … the new bike circuit is very funny for those of us who like racing and looking beautiful landscapes, and forgetting the drafting (go all together engaged). And the very hard stage for the bike, combined with the tough running circuit, has made this race very nice but also very selective and very tough.

Even I haven’t done a good race, our whole team has achieved a magnificent result. The Triathlon Club Sant Joan de les Abadesses (CTSJA) has won all categories:

– First overall in male category: Aleix Fàbregues (CTSJA)

– First overall in female category: Alba Xandri (CTSJA)

– Team winner: CTSJA

By |2012-03-18T00:00:00+00:0018 de March de 2012|General|Comments Off on THE BEST ROAD DUATHLON

No Comments

 1. M Dolors Abadal Salvia 20 March, 2012 at 08:10

  Sí senyor, ha estat GENIAL!!!
  El meu fill, Antoni Carulla, va marxar super content. GRACIES! a tota l’organització i a tothom.
  Per cert em va dur a fer el recorregut, a peu, pel circuit de la cursa i em va agradar molt el camí del ferro. És molt maco tot el poble. Diu l’Antoni que ell també va tenir una rampa pujant quan corria.
  He llegit de la teva gesta creuant l’Antàrtida i de veritat que et felicito, tot sol i arrossegant aquel trineu! i per Nadal sense la teva família, que també val a dir-ho és molt maca. Em sembla molt VALENT per par teva.
  Una salutació!

Intense experiences to learn a little bit every day

NEWS