THE SOUTH POLE DOCUMENTARY FILM AT IGUALADA

On Monday 19th at 20h we project the documentary-film "2.304.400 STEPS" from our recent expedition "South Pole 1911-2011" at the Ateneu Theater of Igualada.

Free entrance

By |2012-11-16T00:00:00+01:0016 de November de 2012|Global|0 Comments

No Comments

  1. Josep Mª. GUITART 18 November, 2012 at 17:04 - Reply

    Benvolgut Albert, no se si sabies que jo soc nascut a Igualada. M’he permés reenviar aquest e-mail als meus amics de joventut, entenc que aniran a veure el documental i et saludaran, jo els hi recomenat. Per altre banda la familia Carles son també bons coneguts meus. Es molt loable la teva dedicació i difusió de valors, et felicito !!!!. Fa dies que nos ens veiem per el RCTB, pero no se si saps qu’es degut a haber sufer una lessio an el braç/espatlla acabant finalment en una recien operació (la setmana pasada), aquesta es la rao de la meva absencia. Espero a primers d’any tornar a reempendre l’activitat normal. Vaig seguint el teu bloc, que em sembla una tasca encomiablei examplar. Fins sempre, Josep Mª. Guitart

Leave A Comment


BASIC INFORMATION ON DATA PROTECTION

Purposes: Post your comment on the blog of the web page. Legitimation: Consent of the interested party. Recipients: Your data will not be transferred. Conservation: While the publication on the blog is published on the web page. Rights: You can withdraw your consent at any time, as well as access, rectify, delete your data and other rights in [email protected] Additional Information: You can expand the information in the Legal Notices link.


Intense experiences to learn a little bit every day

NEWS