SPANISH GEOGRAPHIC SOCIETY AWARD

SGE

I’ve been given a very special award:The Voyage of the Year award for the "Spanish Geographic Society", which I presented during the annual ceremony of this prestigious organisation held in Madrid on Tuesday, March 12 night.

This year also have been awarded in various forms, such big names in the field of adventure, exploration and travel, including: Borge Ousland (Explorer and one of my absolute idols), Enric Sala (Spanish marine biologist and former resident of National Geographic Society), Salvador Rivas (Botanist and Mountaineer), Acciona (leader in promoting renewable energy) and Gerardo Olivares (Documentary and traveller).

Receiving the award is an absolute honour for me, and sharing this ceremony with so special people which are passionate about "Living" and "Knowing" our loved and delicate planet, is an absolute pleasure.

 

By |2013-03-09T00:00:00+00:009 de March de 2013|General|Comments Off on SPANISH GEOGRAPHIC SOCIETY AWARD

No Comments

 1. Rafael i Anna 11 March, 2013 at 20:57

  Hola amic,
  Un altre premi i cada cop mès important, com tu dius el reconeiximent dels qui entenen ajuda a mantenir la moral alta i les espases afilades, mès d’un any de l’arrivada al POL SUD i l’esperit de l’expedició POL SUD 1911-2011 es manten viu, tot un èxit personal i colectiu.
  FELICITATS !!!
  Rafael i Anna.

 2. Albert Bosch 9 March, 2013 at 18:51

  Gràcies Josep Mª…. A més del premi, els de l’Editorial del nou llibre m’han muntat una gimcana de mitjans de comunicació de por!!… És com signar un contracte de l’any… però no com arribar al Pol Sud, que seria com signar el contracte de la dècada (també m’entens, no?)… Espero poder celebrar-ho plegats més en el segon sentit que en el primer!!

 3. Albert Bosch 9 March, 2013 at 18:49

  Gràcies Núria… un reconeixement de tant en tant per part de gent que hi entén en el tema no va malament per la moral i els ànims dels qui ens passem el 90% del temps somiant i treballant per poder realitzar els projectes, i el 10% restant gaudint-los durant la seva execució!!

 4. Josep Mª. Guitart 9 March, 2013 at 14:45

  Enhorabona Albert, T’ho mereixes, entenc el perquè havies de ser a Madrid el proper dimarts. És com signar el contracte de l’any, m’entens, no ?. FELICITATS !!! i una forta abraçada amic

 5. Núria 9 March, 2013 at 08:36

  Moltíssimes Felicitats!!!!!
  A disfrutar d’aquest tant merescut premi

Intense experiences to learn a little bit every day

NEWS