NEW BOOK PRESENTATION

Living to feel alive

Invitation presentation Book Barcelona

Invitation presentation Book Sant Joan de les Abadesses

Reminder of the release of my new book "Living to feel alive" in Barcelona: Next Thursday april 4th. – 19h at the Book Shop "La Casa del Libro" (Rambla Catalunya, 37, Barcelona)

By |2013-04-03T00:00:00+02:003 de April de 2013|Global|0 Comments

No Comments

 1. Albert Bosch 4 April, 2013 at 11:40 - Reply

  Hola Joan,
  No pateixis gens si no pots venir a Sant Joan dissabte, que per sort ja hi tinc força claca? L?important és que puguis llegir i gaudir el llibre. Llàstima que no ens saludéssim a St.Joan, però gràcies per les teves paraules? són un bon premi per mi!!

 2. Joan Julià 4 April, 2013 at 09:19 - Reply

  Albert, no sé si podré pujar a Sant Joan el dissabte, segur però, que compraré el teu llibre.
  El diumenge passat als 3DTS, quina agradable sorpresa trobar-te de control a una de les zones i no sé si va ser pel cansament, la timidesa o què, no et vaig presentar el meu respecte, sobre tot per la teva fortalesa mental. Penso que, a part de l’esforç físic que és inimaginable per a mi, vaig quedar meravellat de la teva manera d’afrontar l’aventura tot sol.
  Albert, t’admiro.
  Una abraçada,

 3. Anna Ginesta 3 April, 2013 at 12:05 - Reply

  Hola Albert, Ens encantaria venir, però no serà possible. Comprarem el llibre i segur que ens agradarà, com l’anterior !! Et desitgem molta sort !!!
  Una abraçada des de Puigcerdà

Leave A Comment


BASIC INFORMATION ON DATA PROTECTION

Purposes: Post your comment on the blog of the web page. Legitimation: Consent of the interested party. Recipients: Your data will not be transferred. Conservation: While the publication on the blog is published on the web page. Rights: You can withdraw your consent at any time, as well as access, rectify, delete your data and other rights in [email protected] Additional Information: You can expand the information in the Legal Notices link.


Intense experiences to learn a little bit every day

NEWS