LAKE INARI CROSSING: STAGE 1

Lake Inari

Ivalo River

Today I started the first stage and I come, all the sudden, inside the atmosphere of Polar expedition. I’m absolutely happy.  And happier after the tension of the last days: my luggage and equipment was missed till yesterday. So today, I’ve been checking all the materials and I started at 10.30am from IVALO ….Me, Myself and I, and my dear friend the sledge…Destination Seevetijarvi, on the other side of the lake. I go up the river IVALO during 2 hours.

The landscape was awesome, with the forest and the colorful houses along the way. When I arrived at the lake, I was surprised by the magnificent views: A great extension of iced water splashed by small islands.

The temperature was fine, between -10 and -18 degrees. I did 26Km in 6 hours… quite fast for me… the prize was a hit with a nice fire. Tomorrow I will wake up early and I’ll do it more relaxed. 

Now I’m having a rest in front of the fire, alone, in peace, only with the wild nature. I’m happy! …Thank you for following me!!

By |2016-03-07T00:00:00+01:007 de March de 2016|Global|21 Comments

21 Comments

 1. Albert Bosch 13 March, 2016 at 15:47 - Reply

  Hola Joan,

  Gràcies pel teu missatge… i no pateixis, que de descansar en sé un munt… dormo encara que sigui pal dret al costat d’un arbre!!

 2. Albert Bosch 13 March, 2016 at 15:46 - Reply

  Hola Maria,

  Aquí a dalt més que pessebre, fan el Pare Noël… però igual els podem convencer…jajaja… Gràcies!!

 3. Albert Bosch 13 March, 2016 at 15:43 - Reply

  Hola Joaquim,

  No pateixis, que vaig agafar la bufanda empalfada per guardar-me a tope del fred… Gràcies!

 4. Albert Bosch 13 March, 2016 at 15:42 - Reply

  Hola Josep,

  Gràcies pel missatge, i ja veus que al final tot ha anat bé
  Salutacions!!

 5. Albert Bosch 13 March, 2016 at 15:41 - Reply

  Hola Joan Carles,

  És moooolt idílic… realment son brutals aquestes cabanes… molt acollidores, amb estufa de llenya i llenya preparada… és brutal el sistema que tenen de xarxa publica de cabanes els finlandesos!! LLàstima que després fot una mandra sortir-ne per fotre’s al mig del fred a currar!! Una abraçada

 6. Albert Bosch 13 March, 2016 at 15:39 - Reply

  Hola Super Teresa,

  Molta il·lusió de que em segueixis… suposo que tu també vas fent els teus ‘pinitos’, ¿no?
  Una abraçada i fins aviat

 7. Albert Bosch 13 March, 2016 at 15:38 - Reply

  Hola Ana,

  Gracias por seguirme y por tu potente mensaje…
  Mis retos no son tan valiosos como los que tu planteas, pero a todos nos toca conseguir la mejor versión de nosotros mismos en las circunstancias que nos van viniendo. Lo peor de todo es la gente que simplemente se resigna a sus circunstancias… y si son buenas ni las aprovecha, y si son malas no lucha.
  Felicidades por tu lucha en tus metas, y nos vamos siguiendo…

 8. Albert Bosch 13 March, 2016 at 15:35 - Reply

  Hola Pere,

  Soc conscient de que fa una mica d’enveja poder fer aquestes activitats… però és que només es veu la part xula, eh!! La incertesa vital que comporta poder-se guanyar la vida de manera combinada amb això, la organizació, la comunicació, etc… és el preu que ningú veu i que ja no fa tanta enveja a la gent… Tot té un preu, i hem de tenir clar si el volem pagar o no, i si el què aconseguim compensa el preu pagat… Gràcies pel missatge!!!

 9. Albert Bosch 13 March, 2016 at 15:33 - Reply

  Gracias por tus mensajes CARINA,

  Me habría gustado compartir el tema redes, pero uno llega dónde llega, caramba… y lo hemos tenido que hacer en casita!!!
  Un abrazo!!!

 10. Pere Gumma 8 March, 2016 at 12:47 - Reply

  Hola Albert

  La veritat és que sento enveja sana; jo aquí a la meva taula de treball, amb molt bon ambient però sense l’entorn, la tranquilitat i la pau que tu transmets amb els teus comentaris; tu, el trineu i la natura! Quins companys de viatge! No se si acabaràs la travessa o no, si sé que segur que l’experiència val molt la pena, i que l’èxit ja està aconseguit.
  Una abraçada molt forta i molts ànims.

 11. Joel 8 March, 2016 at 11:09 - Reply

  Albert, t’envio tota l’energia positiva possible des de Terrassa… tot i que a mi em sembla que al qui li sobra ara mateix és a tu, i que el sentit hauria de ser invers… a gaudir!

 12. Carina Mellit 8 March, 2016 at 09:20 - Reply

  Crack! Disfruta como un niño y cuéntanos TODO!
  Cómo aprendemos contigo 🙂

 13. Josep Velategui 8 March, 2016 at 08:40 - Reply

  Felicitats Albert, un cop més (malgrat els problemes) inicies un projecte planificat amb il·lusió i cura. Espero i desitjo que el finalitzis i que el gaudeixis. Una abraçada.

 14. Joan C Carles 7 March, 2016 at 23:32 - Reply

  Ostres, Albert aixo de trobar una cabana en mig de un llac gelat, sona molt idílic. Disfruta-ho, i gràcies per compartir aquestes vivencies al teu bloc.

 15. TERESA BENET 7 March, 2016 at 23:15 - Reply

  Ostres Albert, feia molt de temps que no et seguia. I com sempre, m’has tornat a sorprendre.
  De ben segur que em tindràs enganxada a les teves narracions de les etapes.
  Disfruta molt de tot aquest espectacle!!!

  Molta força.
  Petonets

 16. ANA SAZ ODRIOZOLA 7 March, 2016 at 22:00 - Reply

  Leo tus logros de hoy y muero de envidia sabiendo que estas solo entre ese paisaje bucólico y gratificante a pesar de estar muy cansado por la travesía. A diferencia de tí, yo mañana comienzo también otra travesía , pero no tan bucólica como la tuya, de nuevo he de ingresar en el hospital para unos reajustes en mi prótesis de pierna.
  Cada uno tenemos nuestras metas!!!
  Yo poder hacer una vida normal, caminar, nadar y dejar que el tiempo, mi hijo y mi corazon crezcan día a día.
  Gracias por compartir tus vivencias!!!

 17. Joan Pujolar 7 March, 2016 at 21:12 - Reply

  Fantàstic Albert, una bona jornada amb la recompensa de poder descansar be, molts ànims per demà!! Salut, sort i aventura.

 18. Maria Cullell 7 March, 2016 at 21:06 - Reply

  Albert, molta sort, a veure si ens serveixes d’inspiració per a un proper pessebre. Maria

 19. JOAQUIN SANS 7 March, 2016 at 20:54 - Reply

  Molts ànims i sobretot guarda´t del fred!!!

 20. Josep Mª. Guitart 7 March, 2016 at 20:15 - Reply

  Disfrute-ho a tope Albert, sé la felicitat que eixos et dona i no hi ha res millor a la curta vida terrenal. Una abraçada, JMG

 21. FRANCESC COMELLAS GUIU 7 March, 2016 at 19:44 - Reply

  Quina meravella Albert i quina pau ha de sentir un aquí el mig del no res, paisatge artic total i quin greu no haver pogut entrar en aquesta aventura. Que en gaudeixis molt, ànims i ho anirem seguin!

Leave A Comment


BASIC INFORMATION ON DATA PROTECTION

Purposes: Post your comment on the blog of the web page. Legitimation: Consent of the interested party. Recipients: Your data will not be transferred. Conservation: While the publication on the blog is published on the web page. Rights: You can withdraw your consent at any time, as well as access, rectify, delete your data and other rights in [email protected] Additional Information: You can expand the information in the Legal Notices link.


Intense experiences to learn a little bit every day

NEWS