El món es salva amb l’acció

SAVE A FOREST

Plataforma compromesa en promoure accions concretes de preservació de boscos d’alt valor ecològic.

Save a Forest només coordina, difon i promou accions de preservació, però sempre actua a través d’una entitat o organització especialista que és la que executa l’acció sobre el terreny.

Save a Forest és una iniciativa altruista promoguda per la Xarxa de Conservació de la Natura (XCN) i l’Albert Bosch, amb el suport d’altres persones i entitats altament compromeses amb l’entorn natural. Per gestionar el projecte s’aprofiten les seves capacitats i estructures, sense generar cap tipus de cost, i garantint que el 100% del que es recapti va directament a l’entitat que gestiona l’acció de preservació.

Aquesta entitat està prèviament validada juntament amb la XCN, qui llavors fa un seguiment exhaustiu del destí dels fons i de la implementació de les accions de preservació.

Amb 1€ protegim 100m2 de bosc madur durant un any. Fer el pas per a ser un “Protector” del bosc és altament eficient a nivell de cost/benefici.

Després d’haver treballat molt de temps en diferents accions de preservació de boscos, “Save a Forest” s’inicia com a plataforma amb la campanya de protecció del “Bosc de Milany” (Fageda centenària de Milany), per anar-se estenent a d’altres accions de protecció. Volem ser una comunitat d’ambaixadors compromesos amb la passió i l’acció per la natura, per lluitar de veritat i amb una finalitat pràctica per la protecció del nostre patrimoni forestal més singular en qualsevol lloc del món.