7 etapes sense cap assistència

LA NOSTRA RUTA: WAA CYCLING GRANDES ALPES

Amb tot el suport i l’energia que ens aporta la nova marca d’equipament de ciclisme WAA CYCLING, ens hem proposat recórrer aquesta gran clàssica del ciclisme de carretera en 7 etapes, essent totalment autònoms: sense vehicle d’assistència i sense transport de maletes.

Els 4 integrants del projecte WAA CYCLING GRANDES ALPES portarem un equipament molt minimalista per poder gaudir al màxim d’aquesta ruta amb seguretat, amb la màxima lleugeresa possible i sense dependre de cap assistència externa: un sol mallot i coulotte per tota la ruta, les mínimes peces necessàries per abrigar i protegir-nos dels tipus de clima que trobarem i una mínima muda per la nit.

Dates del projecte: del 22 al 28 de juliol de 2018

Equip: Albert Bosch, Arcadi Romera, David López i Miquel Noguera

La filosofia d’aquest projecte es situa a mig camí entre un repte esportiu i una ruta de cicloturisme. L’esperit és el de tot cicloturista, però amb un caràcter esportiu exigent i en un número d’etapes que la converteix en una aventura exigent, però que ens permet gaudir del trajecte, fer fotos i viure moments increïbles per poder-los compartir amb tots vosaltres.

No anem de curses, però no anem de passeig

No ens estressarem, però no perdonarem ni un coll, ni un Km. de plaer i patiment.

No portarem dorsal, però sí portarem un somriure permanent a la cara que ens identificarà.

No som els millors ciclistes, però ho sabrem gaudir com el millor del món.

No ens acompanya ningú més, però ens acompanyeu tots vosaltres, i compartirem en aquesta web tot el contingut i reflexions que anem acumulant durant la ruta.