Amistat, passió i rendiment

L’EQUIP

Un equip ideal per aquest projecte.

No és el mateix fer una cursa on tots els paràmetres estan controlats i només depens del que pugui passar amb tu mateix, que fer una travessa d’aquest tipus on poden passar moltes coses i s’ha d’anar improvitzant, adaptant-se i no baixar la guàrdia cap dia per poder superar cadascuna de les etapes.

Composar un bon equip és bàsic per l’èxit de l’esdeveniment, així com per tenir la garantia de que es gaudirà al màxim durant la seva realització.

Els 4 ciclistes que ens hem unit per fer la WAA CYCLING GRANDES ALPES ens coneixem des de fa temps, tenim nivells físics i tècnics similars i hem compartit molts reptes junts. El 2017 vàrem creuar tots els pirineus en bicicleta de carretera per la “Route des Cols” francesa en 7 dies, i allà vàrem decidir que el proper somni a realitzar seria la “Route des Grandes Alpes”… i aquí estem!

ALBERT BOSCH

L’Aventurer

Ha realitzat moltíssims reptes destacats: des de completar els “7 Cims” (escalar la muntanya més alta de cada continent, amb l’Everest com a punt final), fins a creuar l’Antàrtida en solitari fins el Pol Sud o participar en el Dakar en 9 ocasions (essent el primer pilot en un cotxe 100% elèctric). Corredor habitual d’Ultra Maratons d’Aventura i apassionat del ciclisme. És membre de l’Equip WAA Ultra des de 2017.

Principals esports: Alpinisme, Running i Ciclisme

Un pensament per aquest repte: “Prefereixo sentir-me protagonista de pedalar en etapes mítiques del Tour de França, que no pas veure per la tele com ho gaudeixen els ciclistes d’elit.”

ARCADI ROMERA

El Bomber

Sent una gran vocació per la seva professió, que li permet cuidar a la gent i dedicar-se molt a la seva passió per l’esport en general i la bicicleta en concret.  Havia competit en l’elit del triatló a Espanya en els inicis del boom d’aquesta disciplina. Actualment competeix ocasionalment i realitza grans rutes ciclistes tant en muntanya com en carretera. Ha participat a la Titan Desert i ha estat medalla de plata i bronze als jocs municipals de Policies i Bombers.

Principals esports: Ciclisme de muntanya i carretera

Un pensament per aquest repte: “Estic emocionat de poder realitzar l’esport que més m’agrada en una de les rutes amb més prestigi del món.”

DAVID LÓPEZ

L’Enginyer

És director tècnic d’una fàbrica d’alta tecnologia pel tractament de liquats, i sempre busca temps necessari per desenvolupar la seva gran passió: fer grans rutes corrent o en bici de muntanya i carretera, intentant no repetir-ne mai cap per poder explorar sempre nous llocs i experiències. Tant participa a la Titan Desert, com a la Marathon des Sables, com dissenya les rutes inèdites pel seu compte.

Principals esports: Ciclisme, Running i Esquí de Muntanya

Un pensament per aquest repte: “Sempre dic que soc molt afortunat de poder tenir salut i gaudir d’aquestes experiències gràcies a l’esport… però ara dic que m’ha tocat la grossa: aquest projecte és moooooooolt xulo!”

MIQUEL NOGUERA

El Rocker

Apassionat de la música i propietari d’una botiga de discs; i sempre a punt per qualsevol tipus de repte. Ha fet multitud de curses d’ultra resistència en deserts (Marathon des Sables) i muntanyes (Ultra Tour del Mont Blanc i desenes més de curses mítiques), i aconsegueix sempre estar a un nivell de rendiment molt alt sense tenir cap lesió. Si no s’hagués dedicat al món de la música, ni el Kilian Jornet ni el Chris Froom estarien guanyant tan tranquils.

Principals esports: Ciclisme i Running

Un pensament per aquest repte: “El més important de la vida és que el més important sigui el més important… i ara, durant aquesta setmana, la WAA Cycling Grandes Alpes serà el més important!”