Persones i Entitats que es sumen a promoure les campanyes

ACCIONS VINCULADES

Es convida a particulars i organitzacions de tots els àmbits a que vinculin alguna de les seves activitats com a campanya de suport i acció (Divulgació i recaptació) per algun dels projectes promocionats des de SAVE A FOREST:

TRANSPIRENAICA TRAIL2CHALLENGE 2019 – TwoNav

L’aventura de creuar els Pirineus “Trail2Challenge”, impulsada per la marca espanyola TwoNav.

Es va iniciar el 15 d’octubre amb un grup de senderistes que va sortir des de la costa atlàntica i un altre de ciclistes des de la mediterrània, per acabar trobant-se al cap de 6 dies en un punt indeterminat de la ruta transpirinenca després de cobrir entre tots 900Km.

Aquest projecte es va proposar aportar 1 € per cada Km. recorregut a la campanya del Bosc de Milany promoguda per Save a Forest.

MÉS INFORMACIÓ

GOBI MARCH 2019 – Albert Bosch

Un exemple d’acció vinculada directament amb la protecció del “Bosc de Milany” és la participació de l’Albert Bosch en la Cursa per etapes i autosuficiència Gobi March que es va fer a Mongòlia del 28 de juliol al 3 d’agost.

L’Albert va utilitzar aquest repte com a plataforma de visibilitat i campanya de recaptació per aportar el màxim possible per l’objectiu de protegir el Bosc de Milany.

MÉS INFORMACIÓ