TRANSPIRENAICA TRAIL2CHALLENGE BY TWONAV

  • 2 equips i 1 repte: creuar els Pirineus de costa a costa
  • 900 Km. i 25.700 metres de desnivell positiu separen Saint Jean de Luz (França) de Cadaqués (Costa Brava-Espanya)
  • Projecte vinculat a Save a Forest, col·laborant amb 1 € per cada Km. recorregut per protegir el Bosc centenari de Milany

L’aventura transpirinenca “Trail2Challenge” que va començar el 15 d’octubre, va acabar el diumenge 20 d’octubre a la petita població navarresa d’Isaba, quan després de sis dies de ruta i després de 700 Km. i 12.900 m. de desnivell l’equip de BTT, que havia partit el dimarts 15 de Cadaqués (Costa Brava), i el grup de senderistes, després de 200 Km. i 6.600 m. positius acumulats que havien sortit el mateix dia de Saint Jean de Luz (França), van creuar els seus camins i van poder fondre’s en una abraçada davant l’església de San Cipriano situada enmig d’aquest autèntic poble pirinenc que està a 100 Km. a l’est de Pamplona i molt a prop d’Aragó. Complint així amb el repte de trobar-se guiats només pel nou dispositiu Trail2 de la marca espanyola TwoNav.

Els dos grups havien partit a nivell del mar i després de gairebé una setmana han gaudit d’uns Pirineus amb uns paisatges fantàstics de plena tardor.

ELS EQUIPS

Els equips han fet aquest repte en direcció contrària, estant integrats els mateixos per professionals de l’esport com el ciclista Pol Tarrrés o els experts de Rutes Pirinenques com Anna Fonoyet que era la guia del grup.

I també equipats amb l’últim GPS de TwoNav: Trail 2, el nou GPS destinat a senderistes/alpinistes i el Trail2 Bike, una versió per a ciclistes.

EL DESAFIAMENT MEDIAMBIENTAL

No tota l’aventura es redueix a exercici físic i a testejar els últims avenços tecnològics. El factor ambiental ha estat clau per fer d’aquesta aventura als Pirineus una experiència única i inoblidable. Des de TwoNav hi ha un clar compromís amb la protecció del planeta i, per aquesta raó, per cada quilòmetre recorregut pels dos equips de participants en el “Trail2Challenge” s’ha donat 1€ a la plataforma Save a Forest per col·laborar en la protecció del bosc centenari de Milany.

Per |2019-10-24T16:57:22+02:0024 d'octubre de 2019|General|0 Comentaris

Deixeu un comentari


INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Publicar el seu comentari al blog de la plana web. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada a la plana web. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected]Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d'Avisos Legals.


Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT