III CONGRÉS INTERNACIONAL SOBRE EL POTENCIAL DELS BOSCOS EN LA SALUT

Caminant junts pel retrobament amb la natura

L’Associació Selvans organitza el III Congrés Internacional sobre el Potencial dels Boscos en la Salut tindrà lloc del 7 al 10 octubre 2019 a Girona – La Garrotxa. El Congrés té com a objectiu crear un espai de trobada per al coneixement i intercanvi d’experiències d’arreu del món en l’ús i la valorització dels serveis ecosistèmics forestals.

El programa inclou més de 20 ponències, taules rodones i una jornada exclusiva al bosc, on les persones participants podran conèixer varis projectes demostratius de boscos amb funcionalitat terapèutica al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. A la fi del Congrés es realitzarà una “proclama per la vàlua dels boscos naturals en la salut i el benestar de les societats”.

El Congrés va dirigit a totes les persones i organitzacions que tenen interès a ampliar el coneixement i la capacitat de conservació́ i valorització́ de la natura en general, i dels boscos d’alt valor ecològic en particular; a les que desenvolupen activitats en el medi natural; als propietaris i propietàries de boscos públics o privats; a professionals, responsables, personal tècnic i d’investigació́ de ciències de la salut, el benestar, el medi ambient i la gestió́ forestal; a alumnat de postgraus i màsters, i doctorands en aquestes matèries.

L’aforament és limitat. No et quedis sense plaça i registra’t ara AQUÍ

Per |2019-07-31T17:22:36+02:0026 de juliol de 2019|General|0 Comentaris

Deixeu un comentari


INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Publicar el seu comentari al blog de la plana web. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada a la plana web. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected]Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d'Avisos Legals.


Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT