III CONGRÉS INTERNACIONAL SOBRE EL POTENCIAL DELS BOSCOS A LA SALUT

  • Persones que tenen cura dels boscos i boscos que tenen cura de les persones
  • Estem orgullosos d’haver col·laborat en aquest projecte de diferents maneres
  • 250 persones inscrites en el congrés de quatre dies de durada

El projecte Save a Forest està promogut conjuntament amb l’Associació SELVANS i amb la XCN (Xarxa per a la Conservació de la Natura). Vinculat al nostre projecte de preservació d’un bosc antic de gran valor ecològic (el Bosc de Milany) per a que sigui el primer pas per aconseguir crear una gran xarxa de boscos madurs d’alt valor, també hem estat col·laborant en part de l’organització d’aquest valuós Congrés Internacional.

Aquesta setmana aquestes dues organitzacions han organitzat a Girona el major congrés mundial sobre el potencial dels boscos a la salut, que representa un factor molt important pels humans i perquè aquests tinguin també interès a preservar aquests boscos tan especials.

Més informació del congrés: www.selvans.ong

Comparteixo el vídeo resum d’aquesta inauguració perquè veieu una mica l’ambient que es respirava en aquest congrés, on han participat un total de 250 persones de diferents nacionalitats, durant els 4 dies de durada.

Per |2019-10-11T11:56:06+02:0010 d'octubre de 2019|General|0 Comentaris

Deixeu un comentari


INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Publicar el seu comentari al blog de la plana web. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada a la plana web. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@albertbosch.info. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d'Avisos Legals.


Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT