LA NOSTRA SOLIDARITAT AMB ELS BOSCOS

Per salvar el món cal començar per algun lloc, i SAVE A FOREST et proposa una manera fàcil i assequible de salvar part del nostre territori més valuós: els boscos madurs.

Posem en marxa la plataforma SAVE A FOREST, Plataforma per promoure accions concretes de preservació de boscos d’alt valor ecològic.

Els boscos madurs alberguen la major biodiversitat terrestre i són una font clau de salut i benestar. Només representen el 20% dels boscos de la terra i estan greument amenaçats per l’agricultura intensiva, la urbanització, l’explotació forestal no sostenible, la mineria i altres factors, estan accelerant la seva desaparició.

Des de Save a Forest crearem una comunitat de defensors dels boscos, i promourem campanyes concretes com la del “Bosc de Milany”, primera acció d’aquest projecte, en la què per només 1 € estarem protegint 100m2 de bosc durant un any.

Aquesta iniciativa és totalment altruista i el 100% dels fons recaptats van directes al projecte de protecció.

Llancem aquesta plataforma en col·laboració amb XCN (Xarxa de Conservació de la Naturalesa) i l’Associació Selvans. La primera s’encarregarà de filtrar i controlar les accions de preservació, i la segona realitzarà la implantació efectiva de la campanya BOSC DE MILANY.

Ser solidaris amb la natura és ser solidaris amb tota la humanitat. Protegir els boscos és clau per tenir una naturalesa sana. I tenir una naturalesa sana és clau per tenir una societat sana.

Per |2019-07-08T11:04:03+02:005 de juliol de 2019|General|0 Comentaris

Deixeu un comentari


INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Publicar el seu comentari al blog de la plana web. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada a la plana web. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@albertbosch.info. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d'Avisos Legals.


Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT