ALBERT BOSCH COMENÇA LA GOBI MARCH EN SOLIDARITAT AMB ELS BOSCOS MADURS

  • El seu objectiu és completar els 250.000 metres (250Km.) de la cursa-aventura i aconseguir fons per protegir 250.000 m2 (25 Hectàrees) del Bosc de Milany
  • 250Km. en total autosuficiència i 7 dies (6 etapes) per les estepes i el desert del Gobi a Mongòlia
  • L’Albert fa anys que vincula els seus projectes a causes ambientals, però és la primera vegada que realitza una acció solidària directa
  • Afirma que massa sovint “els esportistes aprofitem molt la natura però ens comprometem poc amb ella”

Ja ha començat la GOBI MARCH, una cursa extrema en autosuficiència de 250Km. que es desenvolupa en 6 etapes (7 dies, perquè hi ha una etapa de gairebé 80Km. per a la que tenen dos dies). I l’aventurer Albert Bosch ha dedicat la seva participació en ella a promocionar la campanya de recollida de fons per a la realització d’una Gran Reserva Forestal al bosc centenari de Milany.

El repte que s’ha proposat més enllà de superar aquesta dura prova és córrer 250.000 metres (250Km.), per preservar 250.000 m2 (25 hectàrees). Amb 1 € ja protegim 100m2 d’aquest bosc.

Proposa a tots els seus seguidors fer una aportació lliure, o buscar la fórmula de compensació de la superfície que ocupen en el seu habitatge o negoci per fer la protecció equivalent. Per a més informació i aportacions: AQUI

Aquest esportista compromès amb el medi ambient, afirma que

“Els que fem activitats d’aventura o esport en l’entorn natural vivim grans moments en la natura i podem convertir-nos en un exèrcit de solidaritat amb ella, sent els primers que apliquen els valors de la sostenibilitat en qualsevol de les nostres activitats d’esport i de la vida diària.

La naturalesa no està allà només perquè la usem i la gaudim. Això seria una relació molt egoista. Si estimem la natura, l’hem de fer servir i gaudir amb un respecte escrupolós, i a més hem de procurar el millor per a ella. Però desitgem molt i ens comprometem poc, per això cal vincular-se a accions concretes, i aquí proposem una molt concreta que forma part d’un projecte molt més ambiciós: salvar un bosc de gran valor que formarà part d’una xarxa de boscos madurs custodiats i no explotats.”

Des de la plataforma Save a Forest volem aprofitar tota aquesta energia i visibilitat per a potenciar aquesta campanya concreta, i també perquè serveixi de model perquè altres esportistes o persones d’altres àmbits que realitza esdeveniments potents, es vinculin a activitats solidàries amb la natura, i tinguin en compte els boscos madurs com un patrimoni natural de gran valor que hem de cuidar quan estan encara saludables i no només quan es produeix algun tipus de desgràcia.

Per |2019-07-31T17:17:59+02:0029 de juliol de 2019|General|0 Comentaris

Deixeu un comentari


INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Publicar el seu comentari al blog de la plana web. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada a la plana web. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected]Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d'Avisos Legals.


Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT