PRIMERA ACCIÓ SOLIDÀRIA VINCULADA AL BOSCH DE MILANY

  • L’aventurer Albert Bosch correrà una ultramarató promovent la campanya per crear una Gran Reserva Forestal al “Bosc de Milany”
  • Objectiu: protegir 1m2 per cada metre corregut a la Gobi March
  • Els esportistes a la muntanya són els que més gaudeixen de la natura i els primers que haurien de protegir-la

El pròxim repte de l’Albert Bosch és córrer la cursa d’aventura GOBI MARCH a Mongòlia del 28 de juliol al 3 d’agost, però amb això es proposa un repte major (i molt més valuós) compartit amb tots vosaltres, per fer que això serveixi per protegir una part dels territoris més amenaçats i amb més valor ecològic, com són els boscos madurs.

L’objectiu esportiu serà córrer 250.000 metres (250Km.) en autosuficiència durant 6 etapes per l’estepa i el desert del Gobi. I l’objectiu solidari és aconseguir recursos per protegir 250.000 metres quadrats (25 Hectàrees) del “Bosc de Milany”.

L’Albert sempre intenta que les seves aventures siguin sostenibles i serveixin per a divulgar i promoure actituds i acciones de respecte i protecció mediambiental. Però amb aquesta iniciativa volem anar una mica més enllà, proposant que creem una petita comunitat de protectors actius d’una part clau del nostre entorn natural.

Afirma que sempre que participa en reptes d’aquest tipus, veu que hi ha esportistes d’altres països que fan accions solidàries aprofitant tota l’energia i visibilitat de la seva activitat. A Espanya no és tan freqüent, però cada vegada es va fent més. De totes maneres,  gairebé sempre són accions solidaries amb temes socials, que si bé són causes molt importants i de gran valor, acostumen a deixar poc espai per les causes ambientals. Per això, i encara que no sigui tant fàcil de connectar amb les emocions de la gent amb una acció de protecció ambiental, es centra ara en aquest tema, perquè al final cuidar de la natura és el més social que hi ha. Ser solidària amb la natura és ser-ho amb tota la humanitat. Protegir els boscos és clau per tenir una natura sana. Y tenir una natura sana és clau per tenir una societat sana.

A partir de 1€ ja es poden protegir 100m2 d’aquest bosc durant un any.  L’objectiu és preservar 25 Hectàrees (250.000m2) durant 25 anys com a mínim  (prorrogables), segons els acords amb la propietat i per poder ser considerat una Gran Reserva Forestal.

Comparteix el repte amb l’Albert Bosch i fes la teva donació AQUÍ

Per |2019-07-31T17:20:15+02:0019 de juliol de 2019|General|0 Comentaris

Deixeu un comentari


INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Publicar el seu comentari al blog de la plana web. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada a la plana web. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@albertbosch.info. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d'Avisos Legals.


Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT